Kal­koen­fi­let tan­door­i

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng 3 eetlepels yoghurt door kerriepasta. Kalkoenfilet in plakjes snijden en besmeren met kerriepastamengsel. Afgedekt ca. 10 minuten laten marineren. Komkommer wassen en met kaasschaaf in plakjes schaven. Komkommer bestrooien met zout en peper. Tomaten wassen en in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. Tomaten en komkommer door elkaar scheppen. Knoflook erboven uitpersen en rest van yoghurt erdoor scheppen. Naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Grillpan verhitten en kalkoenfilet in ca. 5 minuten roosteren, halverwege keren. Kalkoenfilet serveren met naanbrood en salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.