Ge­pof­te aard­ap­pel met gar­na­len

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier
  • keukenhanddoek

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron op vol vermogen (700 Watt) in ca. 12 minuten bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en ca. 10 minuten laten nagaren. Intussen paprika wassen, schoonmaken en snipperen. In koekenpan olie verhitten en paprika ca. 3 minuten fruiten. Broccoli in ca. 6 minuten beetgaar koken. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Garnalen mengen met paprika, bosui en cocktailsaus. Aardappels inkruisen en iets opendrukken, over vier borden verdelen en garnalenmengsel erin scheppen. Serveren met broccoli.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.