Hol­land­se cous­cous

(97)waardeer
Een lekker hollands recept. Het vegetarische hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: couscous, uien, winterwortel, champignons, olijfolie, doperwten en roomkaas met knoflook Hollands hoofdgerecht 4 personen 580 kcal
2 97

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Couscous weken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. 4 eetlepels olie verhitten in braadpan. Ui, wortel ca. 3 minuten bakken. Champignons toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten meebakken. Doperwten, roomkaas en 100 ml water erdoor scheppen en ca. 3 minuten meewarmen. Couscous mengen met rest van olie en verwarmen in koekenpan volgens gebruiksaanwijzing. Op smaak brengen met zout en peper. Couscous overdoen in schaal. Groentemengsel over couscous verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 580 kcal
  • Eiwit 15 g
  • Vet 36 g
  • Koolhydraten 52 g
Tags

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.