Don­der en he­te blik­sem

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Honing mengen met mosterd. Ham op aluminiumfolie leggen en dik besmeren met honingmengsel. Hampakketjes dichtvouwen. Pakketjes ca. 10 minuten in hete oven leggen. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Stukjes appel en appelcompote door hete puree scheppen en enkele minuten door en door verwarmen. Bieslook fijnknippen. Hete bliksem op smaak brengen met zout en peper. Bieslook over stamppot strooien. Serveren met hampakketjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.