Ka­bel­jauw­pak­ket­jes met wit­te-wijn­saus

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Aardappels schillen, halveren en wassen. Aardappels in ca. 20 minuten gaarkoken. Kabeljauw in 8 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. Ham om kabeljauwstukken wikkelen. Bakplaat met 1 eetlepel olie invetten. Kabeljauwpakketjes op bakplaat leggen en besprenkelen met rest van olie. Vis ca. 15 minuten in midden van oven bakken. Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Gedroogde tomaten in reepjes snijden en mengen met vissaus. Vissaus bij vispakketjes scheppen en serveren met aardappels en spinazie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 810 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 47 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.