Pak­soi­cur­ry met kip­blok­jes

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in de wok en bak de kip in ca. 5 min. rondom bruin. Voeg de paksoi toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta toe en bak ca. 1 min. mee.
  2. Meng de kokos met de crème fraîche. Voeg toe aan de paksoi en laat het geheel koken tot de saus lobbig is. Voeg eventueel wat water toe als de saus te dik wordt. Serveer de curry met de rijst.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.