Sa­té­scho­tel met kom­kom­mer­sa­la­de

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indonesisch hoofdgerecht 4 personen
3 50

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Kip ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en op matig vuur onafgedekt ca. 5 minuten verhitten, af en toe roeren. Intussen komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Dressing roeren met rest van olie, limoensap en sojasaus. Komkommer en bosui mengen met dressing. Satéschotel serveren met komkommersalade en stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.