As­per­ge-kip­cock­tail

(123)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
3 123

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Asperges laten uitlekken en in stukjes van ca. 1 cm snijden. Sla wassen en laten uitlekken. Kipfilet in kleine blokjes snijden. Bieslook fijnknippen. Sausje roeren van mayonaise, yoghurt, kerrie en sherry. Op smaak brengen met zout en peper. Asperges en kip mengen met saus. Sla in vier (glazen) schaaltjes leggen. Asperge-kipmengsel erover verdelen. Bestrooien met bieslook. Lekker met geroosterd brood en roomboter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.