Ta­gli­a­tel­le met ri­vier­kreef­tjes

(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 61

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de pasta met olie en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de prei schoon, snijd in dunne ringen en was. Snijd de basilicum in reepjes. Pel en snipper de knoflook. Was de tomaten en snijd in partjes. Meng de tomaten met dressing. Verhit in een braadpan de rest van de olie. Fruit de knoflook en fruit ca. 2 min zachtjes. Voeg de tagliatelle, basilicum en rivierkreeftjes en verwarm ca. 1 min. goed door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 10-11

Tagliatelle met rivierkreeftjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­gli­a­tel­le met ri­vier­kreef­tjes

1
1
  • 300 g tagliatelle alle erbe
  • ½ el olijfolie
  • 1 dunne prei

Kook de pasta met olie en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de prei schoon, snijd in dunne ringen en was.

2
2
  • 15 g verse basilicum
  • 3 tenen knoflook
  • 6 trostomaten
  • 4 el balsamicodressing

Snijd de basilicum in reepjes. Pel en snipper de knoflook. Was de tomaten en snijd in partjes. Meng de tomaten met dressing.

3
3
  • 3½ el olijfolie

Verhit in een braadpan de rest van de olie. Fruit de knoflook en fruit ca. 2 min zachtjes.

4
4
  • 200 g rivierkreeftjes

Voeg de tagliatelle, basilicum en rivierkreeftjes en verwarm ca. 1 min. goed door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met tomatensalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.