In­di­a­se roer­bak­scho­tel met gar­na­len

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt. In braadpan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Doperwten laten uitlekken. Kerriepasta bij groente voegen en ca. 1 minuut verwarmen. Al roerend 300 ml water toevoegen. Afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen. Doperwten, garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout. Curry serveren met rijst en mangochutney.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 105 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.