Pen­ne met zalm en sper­zie­bo­nen

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen in ca. 8 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen ui pellen en snipperen. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Ui toevoegen en ca. 5 minuten fruiten. Zalm bestrooien met zout en bestrijken met rest van olie. Onder hete grill zalm in ca. 8 minuten aan beide kanten lichtbruin en gaar laten worden. Dillesaus toevoegen aan uimengsel en verwarmen zonder te koken. Op smaak brengen met zout en peper. Zalmfilets halveren en serveren met dillesaus, sperziebonen en penne.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.