Huts­pot met sa­la­mi

(124)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 124

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen en in 4 stukken snijden. In grote pan aardappels en hutspotgroente met laagje water opzetten en aan kook brengen. Half afgedekt in ca. 20 minuten gaarkoken. Velletje van salami verwijderen, in blokjes snijden en laatste 4 à 5 minuten meewarmen. Intussen peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en heel fijn snipperen. In pan boter verhitten en peper zachtjes fruiten. Juspoeder en 250 ml water al roerende toevoegen. Ketchup toevoegen en jus zachtjes laten koken. Hutspot afgieten, fijnstampen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met jus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.