Lauw­war­me aard­ap­pel­sa­la­de met ha­ring

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 4

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen en in plakken van ca. 1/2 cm dik snijden. Aardappelplakken in ca. 10 minuten gaarkoken. Haring in stukjes snijden. Bieslook fijnknippen. Zure room mengen met bieslook en gesnipperde ui (uit haringverpakking). Aardappels mengen met zure roommengsel en haring. Sla over vier borden verdelen. Aardappelmengsel op sla scheppen. Helft van roggebrood besmeren met kruidenboter. Andere plakjes erop leggen. Roggebrood diagonaal doorsnijden. Salade serveren met roggebrooddriehoekjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.