Ge­bak­ken zalm­fi­let met fris­se sa­la­de

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Zalm in 4 stukken verdelen en bestrooien met zalmkruiden (uit verpakking). In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit. Knoflook pellen en boven olijfolie uitpersen. Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie. Broodplakjes ca. 3 minuten onder grill leggen. Zalm serveren met salade en ciabatta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 770 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 53 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.