Griek­se stoof­scho­tel

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
grieks hoofdgerecht 4 personen
2 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok of koekenpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Sperziebonen, tomaten en oregano toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes stoven. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Burgers op matig vuur ca. 4 minuten onder af en toe keren bakken. Stoofschotel op smaak brengen met zout en peper. Burgers serveren met rijst en stoofschotel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.