Pad­de­stoe­len ta­gli­a­tel­le

(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 72

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Paddestoelen laten uitlekken. Knoflook pellen. Peultjes koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Paddestoelen toevoegen, knoflook erboven uitpersen en ca. 3 minuten bakken. Koksroom en ham toevoegen en meeverwarmen. Peultjes aan saus toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle met saus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.