Zalm­rijst

(128)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 128

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de eieren 7 min. en laat afkoelen. Verhit ondertussen de boter of margarine in een wok of braadpan. Doe de rijst in de pan en bak 2 min. Pel de eieren en snijd in stukjes. Voeg het ei, de zalm en crème fraîche aan de rijst toe. Laat op laag vuur warm worden. Meng de bosui en dille erdoor en warm even door, breng op smaak met peper en zout. Lekker met komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.