Rood­baars met Griek­se yog­hurt

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 20 minuten met zout gaar koken. Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Ovenschaal invetten. Roodbaarsfilet in ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper. Tomaten schoonmaken en in plakken snijden. Tomaatplakken op vis leggen. Bieslook fijn knippen en door yoghurt roeren. Yoghurt over vis schenken en in het midden van de oven in ca. 15 minuten gaar laten worden. Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken. Vis serveren met gekookte aardappels en sperziebonen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.