Mexi­caan­se bo­nen uit de grill

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op de hoogste stand. In braadpan olie verhitten. Gehakt in ca. 3 minuten rul bakken. Roerbakgroente toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Kidneybonen laten uitlekken en toevoegen. Ca. 5 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met Mexicaanse kruiden, zout en peper. Mengsel overdoen in ovenschaal. Chips erover verdelen. Chips bestrooien met kaas en onder grill goudbruin laten worden. Lekker met groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.