Kort-in-de-keu­ken spa­ghet­ti bo­log­ne­se

Gewoon een goed gevulde maaltijd. Punt.

(111)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Gewoon een goed gevulde maaltijd. Punt. 4 personen
3 111

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak de bleekselderij schoon, was en snijd in stukjes. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.
  2. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en bleekselderij in ca. 3 min. Voeg de gehakt toe en bak in ca. min. rul. Breng op smaak met worcestershiresaus, peper en eventueel zout. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. toe. Voeg de tomatensaus toe en warm ca. 3 min. mee Serveer de spaghetti met de bolognesesaus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 10-11

Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kort-in-de-keu­ken spa­ghet­ti bo­log­ne­se

1
1
  • 300 g spaghetti
  • 1 ui
  • 4 stengels bleekselderij
  • 250 g champignons

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak de bleekselderij schoon, was en snijd in stukjes. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.

2
2
  • 3 el olijfolie
  • 500 g rundergehakt
  • 3 el worcestershiresauce

Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en bleekselderij in ca. 3 min. Voeg de gehakt toe en bak in ca. min. rul. Breng op smaak met worcestershiresaus, peper en eventueel zout.

3
3
  • 390 g soffritto

Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. toe. Voeg de tomatensaus toe en warm ca. 3 min. mee Serveer de spaghetti met de bolognesesaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.