Mos­terd­soep met ka­bel­jauw

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In soeppan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten bakken. Soep toevoegen en aan de kook brengen. Intussen peterselie fijn knippen. Kabeljauw in stukken verdelen en in soep leggen. Soep tegen kook aanhouden en vis in ca. 6 minuten gaar laten worden. Soep op smaak brengen met zout en peper en garneren met peterselie. Serveren met stokbrood en boter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 49 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.