Kal­koen­fi­let met cran­ber­ry­saus

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen schoonmaken en wassen. Filets bestrooien met zout en peper. Helft van boter in koekenpan verhitten en filets rondom bruin aanbakken. Filets in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen sperziebonen beetgaar koken. In koekenpan rest van boter verhitten en dobbeltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan cranberrycompote mengen met koksroom en zachtjes verwarmen. Kalkoenfilet serveren met dobbeltjes, sperziebonen en cranberrysaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.