Spi­na­zie­schnit­zel met krui­den­kriel­tjes

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
1 3

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken. Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met 1 eetlepel olie en in ovenschaal zetten. Tomaten onder grill in ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met 1 eetlepel olie. In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazieschnitzels onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken. Kruiden door krieltjes scheppen. Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.