Ro­de­kool­stamp­pot met run­der­vin­ken

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken. Ui toevoegen en geheel nog ca. 10 minuten bakken. Rodekool met rozijnen en 4 eetlepels water in pan doen, op zacht vuur verwarmen en af en toe omscheppen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rodekool en puree mengen. Stamppot over vier borden verdelen. Rundervinken ernaast leggen en uiringen over stamppot verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.