Groen­te­schnit­zel met room­saus

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 20 minuten met zout gaar koken. Broccoli en bloemkool in ca. 6 minuten beetgaar koken. Boter verhitten en op matig vuur schnitzels ca. 5 minuten bakken, af en toe keren. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Basilicumblaadjes in reepjes snijden en door saus roeren. Schnitzels serveren met roomsaus, aardappels en groenten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.