Tij­ger­toe­tje

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 350 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(130)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 130

Ingrediënten

Keukenspullen
  • glazen inhoud ca. 3 dl

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schenk 4 1/2 dl melk in een kom. Roer de poeder met karamelsmaak door de melk. Klop het mengsel met een garde of mixer in 3 minuten tot een bijna stijve pudding. Schep met een juslepel een laagje pudding van ongeveer 2 cm in elk longdrinkglas en zet de glazen ongeveer 1 minuut in de koelkast.
  2. Schenk 4 1/2 dl melk in een andere kom. Roer de poeder met vanillesmaak erdoor. Klop dit ook met een garde of mixer in 3 minuten bijna stijf. Schep met een andere lepel een laagje vanillepudding van 2 cm in elk glas boven op de karamelpudding. Laat ook dit laagje ongeveer 1 minuut stijf worden in de koelkast.
  3. Schep nu nog twee keer afwisselend een laagje karamel- en vanillepudding in elk glas.
  4. Zet de glazen ongeveer 10 minuten in de koelkast. Spuit daarna op elke pudding een toefje slagroom en steek er 3 chocoladestokjes in als versiering.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Toffe Toetjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.