Kool­vis met ba­bi pangang­saus

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgette en paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Groenten ca. 3 minuten roerbakken. Vis en roerbaksaus toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes koken. Vis met vork in kleine stukjes verdelen en saus nog ca. 3 minuten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en atjar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.