Be­ren­brood­jes

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 8 stuks
4 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Van alle broodjes snij je van de bovenkant een kapje af. Nu hol je ze met je vingers of een lepeltje uit (de kruimels zijn voor de vogels!). Zo is er plaats voor het gehakt, dat straks ín de broodjes gaat.
  2. Gehakt, Italiaanse kruiden, gehaktkruiden en mosterd doe je samen in één kom.
  3. Kneed het met je handen stevig door elkaar.
  4. Vul alle broodjes (er mag best een bergje op!) met gehakt. Zet ze op het rooster, in het midden van de oven en bakken maar... Na 20 minuten zijn ze knapperig en gaar. Extra lekker met tomatenketchup of curry.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Bakken, dat doe je zelf!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.