Ge­vul­de zon­ne­tjes

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Keukenspullen
  • zeef

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de perziken goed uitlekken in de zeef. Drink het sap lekker op!
  2. Roer intussen de vanillesuiker en de honing door de yoghurt. Verkruimel 4 kanelly's. Schep de koekkruimels door de yoghurt.
  3. Snij van de bolle kant van de perziken een heel klein kapje af. Op die platte kant kunnen de perziken nu makkelijk rechtop blijven staan. Zet op elk bordje twee perziken. Snij de perzikkapjes in kleine stukjes en roer ze door de yoghurt. Schep het yoghurtmengsel in het gat van de perzik.
  4. Breek de kanelly's doormidden en leg ze op de perziken. Of leg ze ernaast.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Toffe Toetjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.