Pas­tei­tje met stro­ga­nof­fra­gout

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 180 °C of gasovenstand 3. Kipfilet in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Kipfilet in ca. 4 minuten bruinbakken. Pasteibakjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika's toevoegen aan kipfilet en ca. 2 minuten meebakken. Saus erbij schenken en ca. 4 minuten meeverwarmen. Crème fraîche toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Pasteibakjes over vier borden verdelen, vullen met ragout en afdekken met dekseltjes. Sla met dressing mengen en bij pasteitjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 47 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.