Kool­vis­fi­let met so­ja­saus

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 710 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage ovenschaal inhoud ca. 1 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Vis in ovenschaal leggen. 4 eetlepels sojasaus mengen met gemberpoeder. Rode peper schoonmaken, pitjes verwijderen en in reepjes snijden. Reepjes peper over vis verdelen. Citroen schoonboenen en 4 plakjes eraf snijden. Rest van citroen uitpersen. Citroensap samen met sojasaus over vis schenken. Schijfjes citroen erop leggen. Vis in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. In wok of braadpan olie verhitten. Groentemix ca. 5 minuten roerbakken. Rest van sojasaus meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst en groentemengsel serveren met vis in sojasaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 47 g
  • koolhydraten 98 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.