Ba­mi met kal­koen­reep­jes

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indonesisch hoofdgerecht 4 personen
2 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bamikruiden ca. 2 minuten weken in 1 dl warm water. Mie koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Kalkoenfilet ca. 4 minuten bakken. Ui, kool en prei uit groentepakket ca. 5 minuten meebakken. Rode peper uit pakket schoonmaken en in ringetjes snijden. Taugé (uit pakket) en bamikruiden bij groentemengsel voegen en geheel warm houden. Mie afgieten en laten uitlekken. Eieren loskloppen met zout, peper en peperringetjes. In koekenpan met olie, omelet bakken en in reepjes snijden. Mie door groentemengsel scheppen en goed doorwarmen. Tomaat (uit pakket) in plakjes snijden. Bami serveren met omelet, tomaat en atjar. Lekker met kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.