Knap­zak­ken

  • nagerecht
  • 8 personen
  • 280 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 u. 30 min. wachten
(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 8 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Haal tegelijkertijd de pannenkoeken uit de koelkast.
  2. Leg de 8 stukken aluminiumfolie (van 30 bij 30 cm) op het aanrecht. Leg op elk stuk folie in het midden 1 pannenkoek.
  3. Verdeel het ijs in 8 gelijke delen en leg op elke pannenkoek 1 deel.
  4. Vouw de aluminiumfolie met de pannenkoeken tot een zakje. Knoop het zakje dicht met de veter. Zet de zakjes in de diepvries en laat ze minimaal 1 uur staan. Haal de ijszakjes 10 minuten voor het serveren uit de vriezer. Serveer de toetjes in de aluminiumfolie.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 280 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Toffe Toetjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.