Klets­ko­pijs

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ijsbolletjeslepel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat het ijs uit de diepvries in de koelkast in ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Breek 4 kletskoppen in kleine stukjes. Schep de stukjes koek door het ijs en zet het tot gebruik even terug in de vriezer.
  2. Leg op vier borden in het midden elk 1 kletskop.
  3. Zet een bakje heet water neer. Doop de ijsbolletjestang voor het maken van een bolletje steeds in het hete water. Pak het ijs uit de vriezer. Schep op elke kletskop een bolletje ijs. Leg de volgende kletskop erop en druk die een beetje aan.
  4. Schep het volgende ijsbolletje erbovenop en dek dit af met de laatste kletskop.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Toffe Toetjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.