Kip­pen­ra­gout met dek­sel­tje

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 465 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ramequins à inhoud ca. 1 1/2 dl

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5. Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan boter verhitten. Wortelrauwkost al omscheppend ca. 4 minuten bakken. Ragout toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Ragout in ovenschaaltjes scheppen. Afdekken met bladerdeegplakjes. In midden van bladerdeeg opening maken. Ei loskloppen. Bladerdeeg bestrijken met ei en bestrooien met kaas. Schaaltjes in midden van oven ca. 10 minuten bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.