Wit­te-bo­nen­sa­la­de

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 3

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bonen laten uitlekken. Ui pellen en in ringen snijden. Varkensvleesreepjes bestrooien met peper en ruim zeezout. In koekenpan boter verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 5 minuten krokant en gaar bakken. Sla over vier borden verdelen. Ui en witte bonen erover verdelen. Helft van dressing erover sprenkelen. Vleesreepjes op salade leggen. Rest van dressing erover sprenkelen. Garneren met olijven. Lekker met grof volkorenbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.