Per­zi­ken­kwark

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Perziken laten uitlekken. 1 halve perzik in 4 schijfjes snijden en achterhouden. Rest van perziken pureren. Kwark, perzikpuree en suiker goed mengen en in vier glazen schaaltjes scheppen. Kwark garneren met schijfjes perzik.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.