Chi­li-vis­scho­tel uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 630 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
2 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis en tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Vis door groenteschotel scheppen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Groente-visschotel in ovenschaal scheppen, tomaten erop leggen. Kaas erover strooien. Schotel in midden van oven in ca. 20 minuten heet en bruin laten worden. Serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 91 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.