Ge­vul­de pas­ta met kaas-bosui­saus

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook ca. 3 minuten zachtjes bakken. Kaassaus toevoegen en verwarmen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pasta afgieten. Kaassaus en bosui door pasta scheppen. Serveren met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.