Zalm­to­ma­ten

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
2 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tomaten wassen en in dunne plakjes snijden. Helft van rucola over vier borden verdelen. Onderste plakje van tomaat erop leggen. Plakje besmeren met sandwichspread, plakje tomaat erop leggen, beleggen met zalmsnippers en blaadje rucola, plakje tomaat erop leggen, zo blijven herhalen tot tomaat weer is opgebouwd met laagjes sandwichspread en zalm ertussen. Eindigen met lepeltje sandwichspread. Brood lichtbruin roosteren. Brood diagonaal doorsnijden. Tomaten serveren met geroosterd brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 10 g
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.