Pud­ding met prui­men­saus

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
2 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pruimen laten uitlekken, vocht opvangen. Pruimen halveren en pitten verwijderen. Pruimen met 1/2 dl sap pureren met staafmixer of keukenmachine. Pudding storten op groot bord. Bitterkoekjes halveren. Pruimensaus naast en over pudding schenken. Garneren met halve bitterkoekjes en slagroom.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.