Rijst met ge­vul­de ham-kaas­saus

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Bloemkool in ca. 10 minuten beetgaar koken. Bananen pellen en in plakjes snijden. Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Hamreepjes, banaan en noten toevoegen aan saus en ca. 2 minuten zachtjes doorwarmen. Rijst serveren met bloemkool en saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 95 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.