Wit­lof­blaad­jes met wal­no­ten en pes­to

(167)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 20 personen
3 167

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de onderkant van het witlof en haal 20 blaadjes los. Leg op een schaal. Houd 1 hand rucola achter. Doe de rest van de rucola en het basilicum in de keukenmachine en maal fijn tot pesto. Schenk de olie erbij en voeg 1 tl peper en 1 tl zout toe.
  2. Verdeel de rucola over de witlofblaadjes. Druppel de pesto erover. Verdeel de Parmezaanse kaas erover en garneer met de noten. Serveer direct.
video

Pes­to ma­ken

Kookles - 04:35 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 2 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.