Gour­met­gar­naal

  • bijgerecht
  • 12 stuks
  • 70 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 12 stuks
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers, gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal, laat het staartje zitten. Doe de garnalen in een kom en schep om met de chilipoeder. Laat 10 min. afgedekt staan.
  2. Snijd de plakken kaas elk in 6 repen. Leg op elke plak spek 1 reepje kaas en omwikkel de garnaal ermee. Zet vast met een cocktailprikker. Maak zo nog 11 porties. Verhit een gourmetpannetje en bak in 3 min. rondom goudbruin en gaar.
video

Gar­na­len pel­len

Instructievideo - 00:36 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 9 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.