Ro­mi­ge kaas-pa­pri­ka­dip

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 6 personen
2 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de yoghurt en roomkaas door elkaar in een kom. Roer de Parmezaanse kaas, tomatenpuree, cayennepeper en paprika erdoor. Breng de dip op smaak met zout, peper en citroensap.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.