Pit­ti­ge yog­hurt-ko­ri­an­der­dip

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 6 personen
2 37

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd het steeltje van de groene peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de pepers, knoflook, gember en het korianderblad fijn. Doe ze over in een kom en meng met de yoghurt en garam masala. Breng op smaak met zout, peper en limoensap.

Tip:

Deze dip is aan de grove kant, met een lekkere bite. Houdt u meer van een gladde saus, pureer de saus dan even kort met de staafmixer.

Tip:

In plaats van groene pepers kunt u ook rode pepers gebruiken.

video

Gem­ber ge­brui­ken

Instructievideo - 01:26 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 25 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 3 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.