Groen­te­pret

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 8 personen
2 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng een pan water aan de kook en kook de haricots verts 3 min. Schep met een schuimspaan uit de pan in een bak koud water. Kook de bimi 3 min. in hetzelfde water en schep met een schuimspaan in een andere bak koud water. Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer en snijd in staafjes. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in reepjes. Laat de haricots verts en bimi apart uitlekken. Leg de groenten op verschillende schaaltjes en serveer met de dips van Jamie*.

Tip:

*Tijdelijk in het assortiment in december.

video

Blan­che­ren

Instructievideo - 01:00 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.