Feest­vork met ge­rook­te zalm

Hapje nieuwe stijl: zalm en biet aan een vork met een beetje tuinkers.

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht Hapje nieuwe stijl: zalm en biet aan een vork met een beetje tuinkers. 1 personen
3 53

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bestrijk een plakje zalm met mierikswortel, voeg de plakjes rode biet en een plukje tuinkers toe en knijp er wat citroensap over.
  2. Prik het op een vork en maak het af met een streepje olijfolie. Maak zoveel vorken als je wil.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 65 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 210 mg
  • vezels 1 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Feestvork met gerookte zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Feest­vork met ge­rook­te zalm

1
1
  • 1 plakje gerookte zalm
  • ¼ tl mierikswortel
  • 2 plakjes rode bieten
  • 1 tl tuinkers
  • 4 druppels citroensap

Bestrijk een plakje zalm met de mierikswortel, voeg de plakjes rode biet en een plukje tuinkers toe en knijp er wat citroensap over.

2
2
  • 1 tl olijfolie extra vierge

Prik het op een vork en maak het af met een streepje olijfolie. Maak zoveel vorken als je wil.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.