Bief­stuk met kaas en to­ma­ten­sa­la­de

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 59

Ingrediënten

Keukenspullen
  • frituurpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de tomaten in partjes. Snijd de knoflook in flinterdunne plakjes en doe samen met de tomaten en azijn in een kom. Breng op smaak met peper en zout en zet weg tot gebruik. Verwarm de frituurpan.
  2. Verhit de boter in een koekenpan. Bestrooi de biefstukken met peper en zout en bak op hoog vuur 5 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie.
  3. Bereid ondertussen de frieten in de frituurpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de sla over 4 borden. Snijd de biefstukken in plakjes van een 1/2 cm en leg op de sla. Schaaf de kaas erover en serveer met de tomatensalade en frieten.
video

Bief­stuk met pe­per­saus ma­ken

Kookles - 04:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.