Zee­as­ter­sa­la­de met no­ten

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan licht goudbruin roosteren. Intussen zeeaster wassen en in pan met bodempje water aan de kook brengen. Op hoog vuur ca. 30 seconden laten koken. In vergiet zeeaster goed laten uitlekken. In kom olie en sherry door elkaar roeren. Op smaak brengen met peper. Zeeaster en noten erdoor scheppen. Lekker bij lamsvlees en gebakken aardappels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.